Ruth Houben

Make-up Artist

Het complete plaatje

Er is niks mooier dan het aanbieden van een compleet plaatje: Haar & Make-up. 

Ik heb al ontzettend veel trainingen op gebied van make-up gevolgd en al heel wat make-upjes mogen zetten, maar ik wilde toch een gediplomeerd Make-up Artist worden. En dat is gelukt! 

Begin 2021  ben ik een opleiding gestart en iedere vrijdag naar Amsterdam gereden om al mijn kennis daar op te doen en vervolgens mijn diploma in ontvangst te mogen nemen. Super trots dat ik dit diploma heb mogen behalen!

Make-up die bij je past

Ik had al veel liefde voor dit vak, maar dit is alleen nog maar meer geworden. Zo ontzettend leuk hoe je met make-up iemand nog mooier kan maken. Met een paar aanpassingen krijg je al een hele andere look!

Natuurlijk kun je bij mij terecht om je lekker in de make up te laten zetten, maar klopt ook gerust bij me aan als je advies nodig hebt, ik help je graag!

Pune

Sinds kort werk ik met dit mooie make-up merk. Pune staat voor Maastrichtse ‘kus’. Het merk is dierproef- en parabenenvrij en gaat altijd mee met de tijd en trend. Alle producten zijn verkrijgbaar bij mij in de salon!

𝑱𝒆𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒉𝒆𝒕 𝒃𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒈𝒖𝒏𝒏𝒆𝒏, 𝒆𝒓 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒂𝒂𝒏 𝒅𝒐𝒆𝒏 𝒐𝒎 𝒕𝒆 𝒔𝒕𝒓𝒂𝒍𝒆𝒏, 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒇𝒖𝒏 𝒂𝒏𝒅 𝒃𝒆 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚!

Wil je me boeken voor een bruiloft, feestje, gala, fotoshoot?

Of wil je een samenwerking met me aangaan? Neem gerust contact met me op. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!