Ruth Houben

Bruidsstylist

Naast de liefde voor knippen en kleuren, heb ik nog een grote passie, namelijk: de bruid!

Passie voor de bruid

Naast de liefde voor knippen en kleuren, heb ik nog een grote passie, namelijk: de bruid! Het belangrijkste van die grote dag is toch wel dat jouw haar en make-up op het allermooist zijn… Nou ja, op het ja-woord van je partner na dan! 

Wat kun je verwachten?

Ik neem uitvoerig de tijd voor bruidjes. Zo starten we altijd met een uitgebreide intake. Op die manier leren we elkaar kennen en krijg ik een goede eerste indruk van wat voor een type jij bent en wat jouw wensen zijn met betrekking tot de bruiloft. Wil je een naturelle look of ben jij juist de Glamorous Bride? Misschien is er een thema gekozen voor jullie feest?

Aan de hand van deze info, bespreken we de mogelijkheden. Heb je foto’s van hoe jij jou haar of make-up het liefst wil? Neem het mee, dat is altijd handig!
Dan plannen we, het liefst zo’n twee weken voor de bruiloft, een proefsessie in. Daar ga ik net zo lang met je haar en make-up aan de slag totdat jij helemaal tevreden bent en nemen we nog een keer zorgvuldig de dag van de bruiloft door, zodat alles goed verloopt!

En dan is het zo ver…. De dag van de bruiloft. Natuurlijk ben ik ruim op tijd op de gewenste locatie om je om te toveren tot een prachtige bruid. Desgewenst verzorg ik ook het haar en make-up van de gasten. Als dank voor het vertrouwen, ontvang jij van mij nog een kleine verrassing!
Het wordt hoe dan ook een dag om nooit meer te vergeten. En ik ga er voor zorgen dat jij gaat stralen zoals je nog nooit hebt gestraald!

Het voelde gelijk erg goed en vertrouwd!
Ik zocht een bruidsstylist voor mijn bruiloft en via Instagram kwam ik Ruth tegen. Haar Instagram en website spraken me aan en ik plande een vrijblijvende kennismaking. Dat was erg prettig. Het voelde gelijk erg goed en vertrouwd. Ruth is erg vriendelijk en ontspannen. Daarnaast werkt ze erg netjes en hygiënisch. Dit is ook te zien in haar salon. Ik hoefde er niet lang over na te denken; Ruth werd mijn bruidsstylist. Met de proef was het erg gezellig, maar eenmaal thuis werd ik wat onzeker. Mijn make up heb ik op de grote dag uiteindelijk zelf gedaan. Niet omdat Ruth het niet kon, maar omdat ik beter tegen mijn eigen producten kon met mijn gevoelige huid en me er net iets beter bij voelde. Ik heb hier met Ruth over kunnen bellen en weer was ze erg prettig, geduldig, meelevend en vriendelijk. Ze dacht met me mee en luisterde naar mijn wensen. Ze stelde me ook al gauw gerust. Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld bij een kapper en het eindresultaat was precies zoals ik het in gedachten had. RUTH BEDANKT!
Opfrissen voordat de avondgasten kwamen!
Voor de bruiloft op zoek gegaan naar iemand die zowel mijn haar als mijn make-up kon komen doen op de grote dag. Erg fijn geholpen door Ruth, zeker aan te raden. Fijne communicatie en heel meedenkend! Met mijn eigen krul samen een heel mooi kapsel kunnen creëren en ook de make-up was helemaal naar wens. Superfijn dat je ook nog even kwam opfrissen voordat de avondgasten kwamen. Kan alleen maar zeggen dat ik heel positief ben.
Verteld hoe ze werkt en denkt goed mee!
Ruth heeft mijn haar en make-up verzorgd voor onze bruiloft. Bij de ‘kennismaking’ een gezellig gesprek gehad en heeft ze verteld hoe ze werkt. Er wordt gekeken naar je wensen en ze denkt met je mee over hoe het eventueel ook kan. Met de make-up kijkt ze goed naar je huid en vraagt ze geregeld of het naar wens is. De dag van de bruiloft was er een ontspannen, gezellige sfeer. Voor het avond feest was het even tijd om de make-up en het haar bij te werken. Ruth is echt een aanrader voor jou/jullie bijzondere dag!
Previous
Next

Wil je me boeken voor jouw bruiloft, gala of ander feest?

Of wil je een samenwerking met me aangaan? Neem gerust contact met me op. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!